Over ons

Visie

Ons doel is om van uw tuin uw tweede huiskamer te maken, u moet zich er prettig en comfortabel voelen. De ideale combinatie tussen de wensen van de eigenaar, de woonomgeving en de architectuur van het huis is hiervoor van groot belang.

Passende beplanting, qua kleur en groeiproces is voor ons een belangrijk aandachtspunt, omdat dit voor continuïteit zorgt door alle jaargetijden heen. Heeft u een voorkeur voor een minimalistische tuin met weinig onderhoud? Of houdt u van een uitbundige tuin waarin u zelf graag bezig bent? Een particuliere tuin of bedrijfstuin? Met onze creativiteit vinden wij voor elke vraag een passend antwoord

 

Over Corné Molengraaf

Corné Molengraaf ( 1989) is oprichter en eigenaar van Molengraaf Tuinen. Hij is afgestudeerd aan de Erasmus Hogeschool te Brussel in de studierichting tuin- en landschapsarchitectuur. Zijn inmiddels jarenlange ervaring zorgt voor een breed pallet aan kennis en kunde.

Corné: ”Met de oprichting van Molengraaf Tuinen is een droom in vervulling gegaan. Ik kan nu mijn ”groene” passie helemaal uitleven, van het eerste gesprek/ontwerp tot en met het onderhoud.
Inmiddels hebben wij een sterk netwerk in de groensector, daarom kunnen wij elk project aan en wordt er altijd met vakmensen gewerkt.

Mijn specialisatie is het ontwerpen van tuinen. Daar kan ik veel van mijn creativiteit in kwijt, zonder het budget van de klant uit het oog te verliezen. De ervaring leert dat er enkele gesprekken, kostenindicaties en ontwerpen voor nodig zijn om tot het eindbeeld te komen. Ik geniet van dit proces en houd ervan om mijn klanten in dit proces te begeleiden.

Tijdens en na de aanleg vind ik het fijn om met een team mensen samen te werken aan de realisatie van de voor u perfecte tuin. Veel van onze klanten stellen het op prijs om volledig ontzorgt te worden. Dan nemen wij de volledige jaarlijkse verantwoordelijkheid op ons voor het onderhoud. Door gevraagd en soms ongevraagd advies te geven, zorgen we dat de ooit voor u perfect ontworpen tuin, perfect blijft!